BritishFlag

2015: Gunnar og Lisbeth Ingelstad

Årets Gulleple 2015 er tildelt Gunnar og Lisbeth Ingelstad, gründere og drivere av Årnes kafeteria på Gvarv. Gjennom mer enn 40 år har de sørget for velsmakende, sunn og tradisjonsrik mat til titusener av veifarende og et uttall av familieselskap, idrettsarrangement, konferanser, festivaler og andre tilstelninger i hele Telemark.

Gunnar og Lisbeth driver en familievirksomhet der kvalitet, service og entusiasme er fremtredende kjennetegn, som sier mye om årsaken til hvorfor de lykkes så godt. De skryter av sine engasjerte og trofaste medarbeidere, og av en lang rekke ungdommer fra Midt-Telemark som har fått sin første arbeidserfaring i virksomheten. Der får de god veiledning og tydelige tilbakemeldinger for å lære arbeidslivet å kjenne.

De bruker helst norske råvarer, og gjerne økologiske der de er å få tak i. Utgangspunktet deres er god norsk hjemmelaget mat flesk og duppe, svinesteik og kjøttkaker i rause porsjoner, men de er også åpne for nye trender og matvaner. På Norsk Eplefest er de selvsagt tilstede i matteltet der de helst serverer gryteretter med epler som en selvsagt og naturlig ingrediens.

Norsk Eplefest er stolte over å kunne tildele sin ærespris Årets Gulleple 2015 til Lisbeth og Gunnar Ingelstad!

Her kan du lese hva Varden skriver om dem: http://www.varden.no/kultur/i-ar-nar-arnes-kafeteria-en-omsetning-pa-16-17-millioner-kroner-1.1451058

Kontaktinfo:

Årnes kafeteria – Gunn Anita Stenstad eller Ole-Kristian Ingelstad – Tlf. 35 95 57 33

Hovedsponsor

Sparebank 1 logo

Samarbeidspartnere

Visit Bø Telemark Hanen

Kontakt oss

Postadresse:
Norsk Eplefest AS
c/o Midt-Telemark Landbrukskontor
Brennavegen 30
3810 Gvarv
E-post: post@eplefest.no
Telefon: 35 95 77 70

Følg oss på facebook

Facebook Pagelike Widget