BritishFlag

2014: Epleblomsten AS

DSC_0315Årets Gulleple 2014 er tildelt Epleblomsten AS ved Britt og Sveinung Sauar.

Norsk Eplefest på Gvarv har i år valgt å gi sin ærespris, Årets Gulleple, til en lokal virksomhet som har betydd mye for utviklingen og lønnsomheten i fruktnæringen.

Årets prisvinner er en virksomhet som gjennom de 10 årene selskapet har eksistert, har betydd veldig mye utviklingen av fruktnæringen i Sauherad og Midt-Telemark. Fra sin innovative start med pressing av eple til en ufiltrert most som mange var skeptiske til, har de sørget for å spre den litt grumsete, men velsmakende, friske og frodige eplemosten til alle deler av landet. På denne måten har de bidratt sterkt til å øke optimismen i fruktmiljøet i Midt-Telemark som nå investerer kraftig i både nyplaning og fornyelse.

Når man håndterer ferskvare som også skal ha lang holdbarhet, har fokus på kvalitet i alle ledd vært en forutsetning for suksessen. Dette har også bidratt til at flere andre fruktprodusenter i området har levert fremragende eplemoster som har blitt kåret til Norges beste i konkurransen som Norsk Eplefest organiserer sammen med Aperitif i Oslo senhøstes hvert år. Selskapet og gründer Britt har da også mottatt en rekke utmerkelser og priser for arbeidet sitt gjennom mange år.

Norsk Eplefest er stolte over å kunne tildele æresprisen Årets Gulleple til vår lokale suksessbedrift for sin fremragende virksomhet.

Kontaktinfo:

Epleblomsten AS – epleblomsten.no

Hovedsponsor

Sparebank 1 logo

Samarbeidspartnere

Visit Bø Telemark Hanen

Kontakt oss

Postadresse:
Norsk Eplefest AS
c/o Midt-Telemark Landbrukskontor
Brennavegen 30
3810 Gvarv
E-post: post@eplefest.no
Telefon: 35 95 77 70

Følg oss på facebook

Facebook Pagelike Widget