BritishFlag

2019 Marit Mathisen

Her er omtale fra hennes nettside:

Fargene og deres virkning er hovedtemaet for meg. I bildene mine maler jeg med akryl, men jeg bruker også grafitt og metall (bladgull, kobber, aluminium). Gråtonene i samspill med rene farger, og de simultane kontrastvirkningene som oppstår her, er ett av fargetemaene jeg har konsentrert meg om.

Gjennom materialet gir jeg fargen en egnet form på dens egne premisser, og viser på denne måten fargens eget språk – dens egen strålekraft. Samtidig påvirker form og farge hverandre til nye virkeligheter.

Jeg er inspirert av Bauhaus-skolen. Formspråket mitt er nonfigurativt, fargene er rene og utviklet i strenge geometriske former. Dette kalles også konkret kunst.

Hovedsponsor

Sparebank 1 logo

Samarbeidspartnere

Visit Bø Telemark Hanen

Kontakt oss

Postadresse:
Norsk Eplefest AS
c/o Midt-Telemark Landbrukskontor
Brennavegen 30
3810 Gvarv
E-post: post@eplefest.no
Telefon: 35 95 77 70

Følg oss på facebook

Facebook Pagelike Widget