Bli med som utstiller lørdag 23. september 2017

DSC_0298Norsk Eplefest har etablert seg som en fast tradisjon, og blir arrangert for 12. år på rad i 2017. Vi inviterer små og store til feiring av frukt, kultur og kulturlandskap midt i Telemark. Fruktnæringen åpner hager, gårdsutsalg og kunstutstillinger, det blir lek og aktiviteter for både store og små, samt god, gammeldags markedsstemning med blant annet salgsboder og smaksprøver. Det blir som tidligere år tildeling av Årets gulleple, underholdning og presentasjon av Årets kunstner. Et detaljert program vil legges ut på hjemmesiden etter hvert. 

Årets gulleple blir delt ut til person(er) eller en organisasjon som på en særlig måte har gjort en innsats innenfor områder som rundt formidling av norsk mat og matkultur, samt tradisjonsrik kunst og kultur. Årets kunstner er også viktig for Norsk Eplefest, da tittelen på mange måter representerer viktigheten av de mange kunstnerne og kulturarbeiderene som er bosatt og/eller arbeider i Sauherad. Årets kunstner vil ha en egen utstilling i et av de lokale galleriene.

Vi ønsker at Norsk Eplefest skal være et arrangement med høy kvalitet, og stiller derfor krav til utstillerene. Det selges mye annet enn eple og frukt på Norsk Eplefest, men vi oppfordrer utstillerene til å fokusere på eple og frukt for sine salgsboder/utstillinger. Markedsdagen har ca. 3000 besøkende, og ca. 70 stands. Vi har tidligere år fått gode tilbakemeldinger fra utstillere.

Utstillere får:

  • markedsføre og selge produktene sine på markedsdagen 23. september (kl. 10-17)
  • markedsføring på hjemmesiden eplefest.no
  • markedsføring i Epleavisa, som har et opplag på mer enn 50.000

Skjema for påmelding til Norsk Eplefest er under omarbeiding, og vil bli klart til 1. mai. Prisene på utstillerplasser av ulik størrelse er uendret fra tidligere år. Vi har ikke telt eller boder til alle, og vi ber om at alle utstillere som disponerer telt eller bod tar med dette. Skulle en likevel ha behov for å leie telt eller bod, koster dette kr 500 + mva (kr 625 inkl mva) i tillegg til leie for utstillerplass. Det vil være tilgang på strøm og vann.

Flere og flere bruker lite eller ingen kontanter til daglig. Vi ønsker derfor at alle våre utstillere har løsning for elektronisk betaling, både for kort og mobil, slik at alle som besøker Norsk Eplefest får anledning til å betale hos alle utstillere. Ta kontakt med oss dersom det er spørsmål om dette.

Kontakt oss

Postadresse:
Norsk Eplefest AS
Idunsvoll 3
3812 Akkerhaugen
E-post: post@eplefest.no
Telefon: 913 48 216